112

Automobilist gewond bij aanrijding op N250

Adverentie

Den Helder – Bij een aanrijding op de N250 is maandagmiddag rond kwart over één een automobilist gewond geraakt. Volgens een getuige reed een oudere automobilist langzaam de weg op. Een automobilist zag dat gebeuren en remde af, maar een ander zag dit te laat en reed tegen zijn voorganger aan.

Er was nog een derde auto bij betrokken, een taxi. Ook deze kwam licht in aanrijding met een auto.

De ambulance bracht één persoon naar het ziekenhuis. Door het ongeluk op de belangrijke doorgaande weg ontstond een flinke file richting het zuiden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. de jongere automobilist die op een ander reed moest gewoon beter uit z’n doppen kijken en beter afstand houden, nu lijkt het net of de oudere schuldig is aan het ongeluk, waarom moet er nu weer staan dat er een “oudere automobilist langzaam de weg op reed”…

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: