Uitgaan

De Kas presenteert: DINA

Wieringen – Zangeres Dina woont sinds kort op het voormalige eiland Wieringen. Samen met haar partner heeft ze de afgelopen tijd hard gewerkt om een broeikas te bouwen in haar achtertuin. Het plan is om vanuit de kas te genieten van het uitzicht vanuit de kas, maar deze gaat ook worden gebruikt voor kleine concerten.

“Het laat me verwonderen en fantaseren over de natuur en ik één kunnen worden. In mijn kas wil ik groeien, broeien, proberen te voelen wat er wil ontknoppen, ontpoppen en hoe ik de bodem moet voeden: , legt Dina uit. Op deze plek wil ze onderzoeken: “Want onder mijn voeten zit een onuitputtelijke bron van informatie. Mijn grond, waar ik op sta als nuchtere Friezin die zoveel voelt, dat ze ondanks haar aardsheid, een constante aanwezigheid van magie ervaart. Waar komt dat dan toch vandaan.”

Daarnaast is de kas een plek waar Dina haar muziek ten gehore gaat brengen, maar ook een plek waar ze andere artiesten een podium wil bieden. De Kas is een broeikas, een plek voor groei en verbinding. De Kas geeft een thuis aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. Eens in de twee weken organiseert DIna een live concert vanuit De Kas, die live gestreamd worden via internet en die iedereen kan bekijken vanuit de luie stoel. De aftrap is op vrijdag 22 januari en wordt verricht door Dina zelf. Twee weken later, op zaterdag 5 februari, is ZEA te gast in De Kas.

Tickets zijn te verkrijgen via de website van Dina: https://www.dinamusic.nl/dekas.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button