Sport

Geen podiumplek op NK voor Denise Betsema

Rucphen – Bij het NK veldrijden eindigde Denise Betsema dit weekeinde op een zesde plaats in de eindrangschikking. De Texelse kwam 1 minuut en 4 seconden na de winnares over de finish.

Bij de start over de zes ronden wedstrijd zat Denise gelijk bij de eerste drie. Hoopvol voor een medaille. In de tweede ronde voerde de latere Nederlands kampioene Marianne Vos het tempo op. Dit bleek achteraf de genadeslag voor de Texelse cyclecrosser.

Bij het ingaan van de derde ronde was de volgorde Marianne Vos, Lucinda Brand en Ceylin del Carmen Alvarado (de titelverdedigster). In deze volgorde zag het ereschavot er ook uit. Bij de achtervolgende groep van zes dames was de fut eruit. Op de tv bleven deze deelneemsters buiten beeld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button