Hollands Kroon

Twice doneert jaaropbrengst aan KNRM Den Oever

Hippolytushoef – Kringloopwinkel Twice, gevestigd op het bedrijventerrein Molenveld in Hippolytushoef, voert al sinds het begin van de onderneming actie voor goede doelen. Van elke kilo aan ingebrachte kleding wordt door eigenaar Bart Visser (rechts op de foto) vijftig cent gedoneerd. In 2021 was de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij het goede doel en zaterdag mocht schipper Eduard Terpstra (links) van het KNRM-station Den Oever de opbrengst van het afgelopen jaar in ontvangst nemen; een bedrag van € 1995,- in de vorm van een symbolische cheque.

Dit was de derde jaaropbrengst van deze actie. De opbrengst van 2019 ging naar Het Tweede Thuis, hospice in oprichting in Westerland, en die van 2020 naar een organisatie die strijdt tegen de spierziekte MD-1. Voor 2022 heeft Visser nog geen idee, maar wie er aanspraak op wil maken kan zich bij hem melden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button