112

Forse aanrijding op N99 bij Kooypunt (update)

Den Helder – Een forse aanrijding dinsdagochtend tussen twee voertuigen op de kruising van de N99 en de aansluiting N250 op Kooypunt bij Den Helder. Een bestuurder die met zijn auto vanaf de Luchthavenweg de N99 op wilde rijden werd over het hoofd gezien door de bestuurder van een auto vanuit de richting N250, deze auto werd vol in de zij geraakt. Niemand raakte gewond.

Tijdens het incident gaf dit veel problemen voor het verkeer. Nadat de auto’s naar een veiliger plek werden gereden kwam de drukke ochtendspits weer op gang.

De politie assisteerde beide bestuurders bij de schadeafhandeling. Een berger kwam ter plaatse om beide voertuigen af te slepen.

Update
In het bericht werd in eerste instantie gesproken over maandagavond en avondspits. Dit bleek onjuist, het ongeval is dinsdagochtend gebeurd. Excuses voor de verwarring.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: