Uitgaan

Winterzondag bij de Nollen

Den Helder – De derde WinterZondag van het Nollenproject is geprogrammeerd. De deuren gaan op zondag 29 januari open van 12:00 tot 19:00 uur, met rondleidingen om 13:00 en 15:00 uur. Wandel mee met een gids door het mooie winterse kunstlandschap. Reserveren voor de rondleiding kan via info@projectdenollen.nl. De entree bedraagt € 12,50 inclusief de rondleiding. Met museumjaarkaart is de toegang gratis. Bezoekers die alleen voor de muziek komen zijn geen entree verschuldigd.

Bij terugkomst in de gezellige ontvangstruimte zal de band Wie Heb T de bezoekers opwachten met live muziek. Bij de open haard kan genoten worden van een drankje, verschillende borrelhapjes en huisgemaakte soep.

Optreden van drie sets
De bandnaam Wie Heb T komt uit het West-Fries. Het is een uitdrukking die wordt gebruikt bij het ervaren van geluk in de kleine dagelijkse dingen. Voor het trio is de uitdrukking representatief voor het gevoel dat zij hebben als ze samen musiceren. Het trio bestaat uit John Numeijer piano, Jan Rotgans contrabas en accordeon en Nel van Beekum zang. Het repertoire van de band bestaat uit spelen van lichte jazz, blues, evergreens en het Nederlandstalig luisterlied. Er worden drie sets gespeeld van 14:30 tot 15:00, van 16:30 tot 17:00 en van 17:30 tot 18:00 uur.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button