Hollands KroonNoord-Holland

Gastgezinnen gezocht

Advertentie:

Noord-Holland – Christiaan Mensinga gaat in mei en juni voor de twintigste keer een sponsorrit rijden in zijn handbewogen rolstoel. Hij rijdt deze rit voor de stichtingen “Wezen & Weduwen en allerarmste in Kosovo.”

Voor de rit is hij opzoek naar drie gastgezinnen. In Egmond zoekt hij een logeerplek van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni, in Callantsoog van maandag 1 juni tot en met 2 juni en in Den Oever van dinsdag 2 tot donderdag 4 juni.

Omdat de rit geen geld mag kosten is hij in die periode op zoek naar een gastgezin. Mocht iemand bereid zijn te helpen, aanmelden kan via mail: c.mensenga@chello.nl of tel. 06-22276109.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button