Sport

Indoor paardencross in Middenmeer

Middenmeer – Bij de Wieringermeerruiters wordt op zaterdag 15 en op zondag 16 februari een indoor crosswedstrijd gehouden, aan de Hoornseweg 16. De wedstrijd maakt onderdeel uit van het NH Winter Eventing Cup, waarbij ruitercombinaties tegen elkaar strijden om de titel “beste cross combinatie van Noord-Holland”.

Tijdens een indoor cross nemen de ruiters een combinatie van traditionele hindernissen en vaste hindernissen, zoals boomstammen, picknicktafels, op-en afsprong, ed. Na het in-en outdoor succes van vorig jaar, is besloten om het dit jaar uit te breiden naar twee achtervolgende dagen per evenement.

De eerste ruiters worden om 10.00 uur aan de start verwacht en de dag zal rond 16.30 uur worden afgesloten. In alle hoogtes wordt gesprongen, van BB voor kleine pony’s, tot en met M voor paarden 1.10 meter hoog. Het evenement is welkom voor publiek.

Neem voor meer informatie contact op met Ellis van Mook, via bestuurwmr@hotmail.com of telefonisch: 06-51189102.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button