Sport

Indoor paardencross in Middenmeer

Middenmeer – Bij de Wieringermeerruiters wordt op zaterdag 15 en op zondag 16 februari een indoor crosswedstrijd gehouden, aan de Hoornseweg 16. De wedstrijd maakt onderdeel uit van het NH Winter Eventing Cup, waarbij ruitercombinaties tegen elkaar strijden om de titel “beste cross combinatie van Noord-Holland”.

Tijdens een indoor cross nemen de ruiters een combinatie van traditionele hindernissen en vaste hindernissen, zoals boomstammen, picknicktafels, op-en afsprong, ed. Na het in-en outdoor succes van vorig jaar, is besloten om het dit jaar uit te breiden naar twee achtervolgende dagen per evenement.

De eerste ruiters worden om 10.00 uur aan de start verwacht en de dag zal rond 16.30 uur worden afgesloten. In alle hoogtes wordt gesprongen, van BB voor kleine pony’s, tot en met M voor paarden 1.10 meter hoog. Het evenement is welkom voor publiek.

Neem voor meer informatie contact op met Ellis van Mook, via bestuurwmr@hotmail.com of telefonisch: 06-51189102.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button