Sport

JVC 1 wint met 6-2 van Zvv Succes/De Kasteleen 1

Adverentie

Julianadorp – In sporthal Quelderduyn speelde hekkensluiter Zvv Succes/ De Kasteleen 1 op vrijdag 7 februari hun 14e competitiewedstrijd tegen koploper JVC 1. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in 0-0. De opstelling van Svv Succes, bestond uit S.Doesburg (doelman), de verdediging bestond uit: Stan de Koning, Youri Jansma en Stef de Koning. De aanval bestond uit B. de Kleine, K.Posthumus en M.Hoekstra. De ploeg uit Hippolytushoef miste R.Meilink, vanwege een wintersportvakantie.

JVC begon gelijk fel aan de wedstrijd, ze zette Succes/De Kasteleen flink onder druk. Al snel leek het een moeilijke avond te worden voor Succes/De Kasteleen. JVC speelde sterk met goede combinaties en veel strijd. De thuisploeg kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Even later na een counter wisten ze op een 2-0 voorsprong te komen.

Na de 2-0 wist Succes/De Kasteleen beter in zijn spel te komen en kreeg kleine mogelijkheden. Via de korte hoek wist JVC de 3-0 te maken, waar even later de thuisploeg op een 4-0 en 5-0 voorsprong kwam, waardoor ze met 5-0 gingen rusten.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld, al werd Succes/De Kastelen sterker, het lukte JVC niet om hetzelfde tempo vast te houden als in de eerste helft. Wat er toe leidde dat Succes/De Kasteleen een aantal goede mogelijkheden kreeg, Posthumus kwam 1 op 1 met de keeper en kreeg even later nog een mogelijk om er 5-1 van te maken. JVC wist uit de counter de 6-0 te maken en kreeg even daarna nog een goede kans die op de paal belandde.

Het slotakkoord was voor Succes. Youri Jansma wist twee keer te scoren voor Succes/De Kasteleen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een dikverdiende 6-2 overwinning voor de ploeg uit Julianadorp. Succes/De Kasteleen speelt hun volgende wedstrijd thuis tegen de nummer 2, Limmen 1.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button