JeugdUitgaan

Kindertheater Gniffel toert rond in Hollands Kroon en Langedijk

Hollands Kroon – Theater Gniffel heeft voor de voorjaarsvakantie een speellijst in elkaar gezet, in twee dagen spelen ze op vier verschillende locaties leuke, interactieve theatervoorstellingen in de gemeenten Hollands Kroon en Langedijk.

Op woensdag 19 februari is “Gniffel en de Toverschelp”, als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen en reuze nieuwsgierig zijn wie dat is. Dat is het begin van deze voorstelling. Ze spelen in Anna Paulowna, om 10.30 uur in de Veerburg en in Winkel, om 14.00 uur in de Niedorphal.

Op donderdag 20 februari is “Gniffel en de Kledingdief”, hierin mogen Gniffel en haar vriendje naar een heel groot feest. Hoe het echter afloopt is te zien in de tentoonstelling. Ze spelen in Wieringerwaard, om 10.30 uur in De Oude School en in Oudkarspel (Langedijk), om 14.00 uur in Behouden Huis.

De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van drie tot ongeveer negen jaar en hun ouders/verzorgers. De toegang voor beide tentoonstellingen is €7,00 per bezoeker. Om van een plekje verzekerd te zijn, reserveren kan via: theatergniffel@quicknet.nl of via tel. 0619505135.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button