Den HelderZakelijk

Noordwest Ziekenhuisgroep partner van mProve

Advertentie:

Den Helder – mProve verwelkomt Noordwest Ziekenhuisgroep als zevende partner binnen haar netwerk van topklinische ziekenhuizen. Na een intensieve bestuurlijke en inhoudelijke verkenning treedt Noordwest toe tot het samenwerkingsverband mProve.

Noordwest Ziekenhuisgroep sluit inhoudelijk goed aan bij mProve. Connected Care, Data Analytics en Merkbaar Beter, de drie hoofdthema’s van mProve, staan hoog op hun agenda. Verder zijn ze, evenals mProve, actief aan het verbeteren op het gebied van antistolling, calamiteiten, laaggeletterdheid en het ontregelen van de zorg. “Op al deze gebieden kunnen ze kennis en ervaring inbrengen en halen binnen mProve. Noordwest is dus van grote toegevoegde waarde voor het samenwerkingsverband. Samen zijn we slimmer en sneller en kunnen we beter inspelen op de veranderende gezondheidszorg”, zegt Jan Harm Zwaveling, voorzitter mProve en voorzitter raad van bestuur Máxima MC.

Noordwest Ziekenhuisgroep is verheugd toe te treden tot mProve. “Noordwest is een organisatie met een hele hoge ambitie. We lopen graag voorop als het gaat om het introduceren van nieuwe onderzoeksmethodes, technieken en behandelmethoden. Samen de zorg beter maken, dat is waar wij voor staan. We hebben de overtuiging dat door de samenwerking binnen het netwerk van mProve, we nog duidelijker het verschil kunnen maken. Voor de zorg, voor onze patiënten én voor onze medewerkers”, aldus Stefan Kroese, voorzitter raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep.

mProve
Na toetreding van Noordwest bestaat het mProve netwerk uit zeven ambitieuze en innovatieve topklinische ziekenhuizen: Albert Schweitzer ziekenhuis (Dordrecht), Isala (Zwolle), Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch), Máxima MC (Veldhoven), Noordwest Ziekenhuisgroep (Alkmaar en Den Helder), Rijnstate (Arnhem) en Zuyderland MC (Heerlen en Sittard-Geleen). De ziekenhuizen werken samen aan projecten die ieder ziekenhuis afzonderlijk niet (direct) kan realiseren. Zij bundelen hun krachten om patiënten dagelijks merkbaar betere zorg te bieden, dat is het doel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button