JeugdSport

Verbeter je voetbalskills in voorjaarsvakantie

Advertentie:

Den Helder – Kinderen die deze voorjaarsvakantie niet stil willen zitten, maar lekker bezig willen zijn kunnen terecht bij team sportservice in sporthal De Slenk. Verschillende buurtsportcoaches verzorgen op donderdagochtend 20 februari een dag vol voetbalactiviteiten om de voetbalskills te verbeteren. Kinderen van groep vijf tot en met groep acht kunnen gratis deelnemen.

Er zijn vier onderdelen om de kinderen te helpen beter te worden in zaalvoetbal. Ze leren onder meer hoe ze beter kunnen schieten en een mooie pass maken. In het parcours van vier onderdelen wordt geoefend op de techniek. Zonder voetbalervaring kan ook mee worden gedaan.

Deze dag staat in het teken van de voetbaltechniek verbeteren voor ervaren voetballers en minder ervaren. Het vierdelige parcours word afgesloten met een potje voetbal tegen elkaar. Kijken wie het meest van deze dag heeft opgestoken, maar deze dag gaat natuurlijk voornamelijk om plezier maken.

Aanmelden
Aan de deelnemers wordt gevraagd sportieve kleding, zaalschoenen en een bidon mee te nemen. Vanaf 9.45 tot 10.00 uur kunnen ze sporthal De Slenk in om zich om te kleden. Daarna gaat de activiteit van start. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij jglasbergen@teamsportservice.nl. Vermeld daarbij naam en leeftijd, dan worden er team indelingen gemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button