Den HelderJeugd

Voorjaarsvakantie in Fort Kijkduin

Den Helder – Bij Fort Kijkduin is het sinds kort mogelijk een kleurplaat in te kleuren van een leuke vis. Van deze 2D kleurplaat wordt vervolgens een 3D visje gegenereerd in een digitaal aquarium. Zodra de kleurplaat is ingekleurd is deze voor de monitor te houden en binnen drie tellen zwemt het visje in het aquarium. Er kunnen meerdere vissen tegelijkertijd in het aquarium rondzwemmen.

Tijdens de voorjaarsvakantie is daar nu een speciale prijs aan verbonden. Lever de kleurplaat met je ingekleurde vis in bij de receptie met je naam, leeftijd, schoolnaam en e-mailadres. De eigenaar van de mooist ingekleurde vis wint een uitje naar Fort Kijkduin met de hele klas. De winnaar wordt na de vakantie bekendgemaakt.

In de voorjaarsvakantie tussen 15 februari en 1 maart zijn de dagelijkse activiteiten als volgt:

De visvoerrondes zijn om 12:30, 14:30 en 15:45 uur, behalve op vrijdagen. Rondleidingen door het museum zijn om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Natuurlijk mogen ook de haaien en de roggen geaaid én gevoerd worden.

Nieuw: Tussen 7 februari en 26 april is de tijdelijke expositie “Crying Boys” te zien van fotograaf Noah Valentyn in de bovenzaal van Fort Kijkduin. Deze tentoonstelling is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button