Den Helder

Nieuwe lichtmasten, gasleidingen en veiliger oversteek Zuiderzeebuurt

Den Helder – De Zuiderzeebuurt ondergaat komende tijd verschillende werkzaamheden. Verouderde gasleidingen worden vervangen en op diverse locaties worden lichtmasten veranderd.

De werkzaamheden gaan tegelijkertijd van start voor zo min mogelijk overlast. In 2012 is gemeente Den Helder begonnen met verschillende werkzaamheden, maar nog niet alles is uitgevoerd. Vanaf april gaan zij de oversteek bij MFC ‘t Wijkhuis over de Texelstroomlaan veilig maken en het groen op diverse locaties door de wijk wordt opgeheven. Ook worden verschillende lichtmasten voorzien van LED verlichting en het riool wordt vervangen op diverse locaties.

Op www.denhelder.nl staat een overzicht waar welke werkzaamheden worden uitgevoerd. De voorbereiding duurt tot maart 2021 en de uitvoering start halverwege april 2021. Er volgt een brief van de gemeente waarin staat welke huizen last van overlast kunnen hebben.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button