Uitgaan

Carnaval met Evelien in School 7

Adverentie

Den Helder – Elke maand verzorgt zangeres Evelien van Leeuwen in School 7 een gezellig optreden. Op dinsdag 15 februari om 15:00 uur zingt Evelien vijftien echte carnavalskrakers, zoals “Mien waar is m’n feestneus”, “Er staat een paard in de gang” en “Effe wachten… Pizza!”.

Ditmaal mag er weer wat publiek bij. Vanwege de huidige maatregelen is een beperkt aantal plaatsen in de zaal beschikbaar, daarom wordt de meezingmiddag ook uitgezonden via Facebook. Er kan dus ook digitaal worden meegezongen.

Aanmelden
Graag in de zaal meezingen? Aanmelden voor de meezingmiddag kan op de website of aan de balie in School 7. Digitaal meezingen kan via de Facebookpagina van KopGroep Bibliotheken: http://facebook.com/kopgroepbibliotheken

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button