112

Flinke schade bij aanrijding op N99

Den Helder – Bij een aanrijding op de kruising van de N99 met de Verkeerstorenweg in Den Helder waren woensdagavond twee personenauto’s betrokken. Een van de inzittenden is door een ambulanceteam opgevangen en gecontroleerd, de drie betrokken inzittenden bleven ongedeerd en de bestuurder hoefde niet naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt. Een van de voertuigen is na de klap in de berm terecht gekomen en over twee biggeruggen geschampt. Deze heeft de gehele onderkant van de auto opengereten.

Beide beschadigde voertuigen zijn door een berger afgevoerd. De veiligheid werd mede gewaarborgd door een wegbeheerder van de provincie, die het verkeer heeft omgeleid via de Parallelweg. De kruising was tijdens de berging in het geheel afgesloten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button