Overige

Gratis online workshop over LinkedIn

Adverentie

Den Helder – Verreweg de meeste vacatures worden geplaatst op LinkedIn. Tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan is het dus een belangrijk netwerk te hebben om actief op te zijn, maar hoe maak je een goed en vindbaar profiel? KopGroep Bibliotheken organiseert op 17 februari om 09:30 uur, samen met Verhelder Talent, een gratis online workshop voor iedereen die daar wel wat tips bij kan gebruiken.

Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent zijn actief op het gebied van loopbanen, solliciteren en het maken van een carrièreswitch. Beiden hebben zij jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling, waar het vinden van ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was. In deze online-training geven Joyce en Veronique uitgebreid uitleg over de werking van LinkedIn en het optimaliseren van een profiel. Ze laten voorbeelden zien en vertellen bijvoorbeeld welke schuifjes het best aan- en uitgezet kunnen worden in de instellingen.

Hoe werkt het?
Deelname is gratis. Aanmelden voor de workshop kan op de website. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om de webinar te volgen. Als de workshop is afgelopen is er de gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Ook is het mogelijk om binnen een week de webinar terug te kijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button