Hollands Kroon

Derde grote voorjaarsschoonmaak in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – In de Cultuurschuur wordt op zaterdag 14 maart van 9.30 tot 13.00 uur een grote voorjaarsschoonmaak gedaan. Dat staat in het teken van de landelijke vrijwilligersdag.

Het begint om 9.30 uur, eerst met een koffie, daarna worden de klussen verdeeld waarmee ze aan de slag gaan. Elk jaar worden ze gesteund door schoonmaakbedrijf Van der Putten, die de hoge ramen van de Cultuurschuur veilig wast. Deze keer helpt burgemeester Rian van Dam ook mee met de grote voorjaarsschoonmaak. Na afloop van de schoonmaak wordt het afgesloten met een lunch.

Opgeven hiervoor kan via www.nldoet.nl of bij de balie van de Cultuurschuur. Opgeven hiervoor is niet verplicht, wanneer iemand wil komen aanschuiven is dat ook een mogelijkheid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button