Sport

TFG organiseert toertocht in Kop van Noord-Holland

Adverentie

Noordkop – TFG (Toerfietsgroep) Den Helder houdt op zondag 15 maart een toertocht in de Kop van Noord-Holland.

De rit van 80 kilometer start om 09.00 uur vanaf het Parkeerterrein Doggersvaart in Den Helder, nabij de Rijksweg, naar Oterleek, dat zuidelijk van Heerhugowaard en zuidoostelijk van Alkmaar ligt. De koffiepauze wordt in Oterleek gehouden en de verwachte tijd terug in Den Helder is rond 13.00 uur. De hierna volgende rit staat op zondag 22 maart als een ‘fantasierit’ gepland.

TFG Den Helder bestaat uit een groep enthousiaste, sportieve toer(race)fietsers. Het is opgericht nadat de toerafdeling van HRTC DOK eind 2019 ophield te bestaan. Gedurende het wegseizoen worden in het weekend gezamenlijke prestatietochten vanuit Den Helder of een andere plaats in Nederland, waar tochten georganiseerd of gereden worden. Bij TFG Den Helder staan alle ritten open voor iedere sportieve, helmdragende, fietser.

Bij interesse om mee te doen, aanmelden kan via cam.dekker@ziggo.nl,.Verdere informatie volgt via de groepswhatsapp.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button