Hollands KroonVideo

Bouw hospice Het Tweede Huis van start (video)

Westerland – De financiering van de hospice Het Tweede Huis in de voormalige boerderij van Mostert is vrijwel rond. Dit betekent dat een start kan worden gemaakt met de hospice, waar volgend jaar mensen hun laatste levensdagen kunnen doorbrengen.

“De financiën zijn nog niet helemaal rond”, meldde voorzitter Gijs Wilms. Tachtig procent is binnen en het restant moet nog komen van fondsen en obligatieleningen. Er zijn momenteel 45 vrijwilligers, maar er zijn honderd vrijwilligers nodig om het hospice draaiende te houden. “Die komen er wel. Eerst gaan we een schuur slopen en wordt de boerderij van binnen gestript. In het najaar wordt dan gestart met de bouw.”

Te zijner tijd komt op de website (www.hettweedethuis.nl) van de stichting te staan hoe een ieder aan de obligaties kan komen om de financiering rond te krijgen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button