Den HelderLOS Den Helder

Radar Love op 11 maart op tal van lokale omroepen

Advertentie:

Noord-Holland – Op initiatief van diskjockey Kevin van Leeuwen van MeerRadio brengen bijna alle lokale omroepstations in Noord- en Zuid-Holland donderdag 11 maart om 17.15 uur Radar Love van Golden Earring ten gehore. Ook LOS radio doet hier aan mee.

Het is dan namelijk de 73ste verjaardag van George Kooymans, gitarist en oprichter van de legendarische rockband. Begin februari werd bekend dat hij lijdt aan ALS, wat meteen het einde betekent van de 60 jaar oude Haagse band.

Fans van Golden Earring hadden een oproep gedaan om precies om kwart over 5 ’s middags in zoveel mogelijk huiskamers “Radar Love” te draaien, dit initiatief is nu dus uitgebreid naar de lokale omroepen. In Den Helder is het nummer op dat tijdstip ook te horen op het Carillon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Mooi initiatief !
    De nieuwe helderse rockband ‘Floyd Pepper’ zal op het zelfde tijdstip een onlangs opgenomen cover van Radar Love posten op diverse socia media

Wellicht ook interessant

Back to top button