Hollands Kroon

Vaccinatielocaties Alkmaar en Middenmeer donderdag dicht

Adverentie

Middenmeer – Op advies van accommodatieverhuurder Losberger De Boer blijven de GGD-vaccinatielocaties in Alkmaar en Middenmeer morgen (donderdag) gesloten. Het KNMI verwacht harde wind met windstoten tussen 80 en 100 kilometer per uur.

Vooral op open locaties kan de harde wind huishouden. GGD Hollands Noorden volgt het advies van de tentenverhuurder op. Dit betekent dat alle vaccinatieafspraken die voor donderdag in Middenmeer en Alkmaar gepland staan worden afgebeld door het landelijk callcenter. Tijdens dat telefoongesprek wordt gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

Het is de bedoeling dat deze afspraak zo snel mogelijk wordt ingepland, zodat de tweede afspraak die mensen reeds hebben door kan gaan. Totaal gaat het om ruim 1.100 afspraken die moeten worden aangepast. De vaccinatielocatie in Den Helder blijft gewoon open. Dat geldt ook voor de teststraten van de GGD in de regio Noord-Holland-Noord.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Mooi… elke vaccinatie die niet “gezet” ksn worden is een moord minder….

  2. Herstel… lees “gentherapie ” in plaats van “vaccin” …

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d