Hollands KroonVideo

‘Wieringer Schatkamer’ is officieel geopend (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Na twee jaar is de kringloopwinkel ‘De Wieringer Schatkamer’ aan het Molenveld officieel geopend. De winkel draaide al een tijdje maar door de coronatijd was er geen mogelijkheid om een opening met een feestje te organiseren. Nu was het eindelijk zover. Er was nog een reden voor feest: door een match met de Hollandse Kroonse Uitdaging heeft Viking reclame een fraai logo ontworpen, dat werd onthuld door wethouder Lilian Peters.

Vrijwilliger Erzsébet Thomasse is als coördinator verantwoordelijk voor het reilen zeilen van de kringloopwinkel en wist te vertellen dat de straat waarin zij zitten al de Kringloopboulevard wordt genoemd. Dit omdat er in dit korte straatje twee kringloopwinkels zijn gevestigd. Dat leidt gelukkig niet tot rivaliteit: “Wij kunnen prima met elkaar overweg en vullen elkaar ook goed aan”, aldus Erzsébet. Verder is ze dankbaar voor de vele instellingen en de hulp van de vrijwilligers die het mogelijk maken om deze winkel te kunnen runnen.

Na de onthulling van het logo en het knallen van de kurk van de (alcoholvrije) champagne was het tijd voor de aanwezigen om de winkel te bekijken.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button