GR2022DH

Jongeren Adviesraad organiseert verkiezingsfeest

Advertentie:

Den Helder – De Jongeren Adviesraad (JAR) van de gemeente Den Helder organiseert op vrijdag 11 maart een verkiezingsfeest in restaurant Stoom op Willemsoord. Jongeren worden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek te gaan met de lokale politici.

De leden van de JAR, allen tussen de 15 en 25 jaar oud, zijn in april vorig jaar benoemd door de gemeenteraad. De club enthousiaste jongeren adviseert gevraagd en ongevraagd het college en de gemeenteraad van Den Helder. Ook organiseert zij elk kwartaal een informatieve bijeenkomst voor de jeugd. Om de Helderse jongeren te stimuleren om te gaan stemmen is besloten om vlak voor de verkiezingen een feest te organiseren. In ongedwongen sfeer kunnen de jongeren in gesprek gaan met de verschillende politieke partijen die dit jaar deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Het feest begint om 20.00 en eindigt om 23.00. Locatie: Restaurant Stoom, Willemsoord 60D in Den Helder. Iedereen is welkom, maar vooral jongeren worden gevraagd om te komen.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button