GR2022HK

Kijk vanavond live naar het verkiezingsdebat Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Streekomroep Regio Noordkop organiseert vanavond (10 maart) een verkiezingsdebat in Hollands Kroon. Daarbij staan niet de partijprogramma’s centraal, maar de thema’s die door de bewoners zijn aangedragen. Regio Noordkop doet dit samen met de regionale omroep NH Nieuws.

Het debat vindt plaats in Hoenderdaell, de presentatie is in handen van Stijn Vos (Regio Noordkop) en Chantal Bos (NH Nieuws). Het debat is live te volgen (vanaf 19.30 uur) via Regio Noordkop TV en via de website van NH Nieuws. Het debat wordt komend weekend herhaald via NH TV (zaterdag om 09.00 uur) en meerdere keren via Regio Noordkop TV. Ook de eerder uitgezonden korte debatten voor Den Helder worden tijdens het weekend nog herhaald.

Hieronder ziet u de actuele uitzending van Regio Noordkop TV

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button