Den Helder

Marinehistoricus Jan Kaauw brengt marinekalender 2024 uit

Advertentie:

Julianadorp – Gepensioneerd marine-officier Jan Kaauw brengt al enige jaren de Marinekalender uit. De amateur marinehistoricus weet ieder jaar weer interessante items te vinden met elke maand een eigen onderwerp. De oplage is zeshonderd exemplaren. Met de netto-opbrengst steunt Kaauw goede maritieme doelen

Onderwerpen voor het komend jaar zijn onder andere: Hr. Ms O21, de matrozenopleiding in Gorinchem 1921-1926, mijnenvegers van de MMS-klasse, sleepboot Hr.Ms. Wamandai, Aviolanda Papendrecht en vuutorens op Bonaire. Het geheel wordt gelardeerd met foto’s en afbeeldingen.

Wie de kalender van 2024 komt afhalen bij Jan thuis kan voor €10 eigenaar van een Marinekalender worden. Per post wordt deze voor €14 opgestuurd. Betaling kan via NL16 INGB 0001 8964 70 ten name van J.H. Kaauw. De kalender is te bestellen via https://marinekalender.nl. Voor verdere informatie en afspraken om een kalender aan huis af te halen kan een mailtje worden gestuurd naar marinekalender@gmail.com.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button