GR2022DHLOS Den Helder

LOS radio live op verkiezingsmarkt in Kroonpassage

Advertentie:

Den Helder – De meeste politieke partijen die in Den Helder deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van volgende week, zijn zaterdag ook aanwezig op een speciale verkiezingsmarkt in de Kroonpassage. Op de PVV en Hart voor Vrijheid na zijn de lokale politici te vinden in het voormalige pand van H&M, recht tegenover de KPN-winkel.

De markt is van 10.30 tot 15.00 uur. De politici gaan er in gesprek met bewoners en met presentatoren van LOS radio, die van 11.00 tot 15.00 uur live vanaf de verkiezingsmarkt komt. Naast interviews met kandidaten voor de gemeenteraad en bewoners vinden er ook enkele korte debatten plaats.

Klik hier voor alle manieren om naar LOS radio te luisteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button