Uitgaan

Roodkapje helemaal van het pad in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Het Kleine Theater komt naar de Cultuurschuur met en muzikaal en vrolijk liefdesverhaal. Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu, altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen. Ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken.

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Kaarten reserven
De voorstelling vindt plaats in de Cultuurschuur te Wieringerwerf op zondag 20 maart om 11:00 uur. Kaarten à € 10 zijn te reserveren via de website of te verkrijgen aan de zaal, echter vol=vol.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button