Noord-Holland

Recordopbrengst collecte Leger des Heils

Noord-Holland – Duizenden vrijwilligers hebben in de week van 27 november tot en met 3 december 2022 gecollecteerd voor het werk van het Leger des Heils in Nederland. De landelijke collecte heeft in totaal een recordbedrag van € 1.336.050,20 opgeleverd.

“We zijn trots en dankbaar dat we met zoveel inzet en een prachtige opbrengst opnieuw het verschil in mensenlevens kunnen gaan maken,” geeft manager landelijke collecte van het Leger des Heils, Peter Hilhorst, aan. “Met deze 1,3 miljoen euro kunnen we verder bouwen aan de buurthuiskamers, waarmee we de sociale cohesie in buurten en wijken kunnen versterken. De buurthuiskamers vormen ook een onmisbare schakel in de strijd tegen eenzaamheid. Dus: enorm veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!”

Voor geïnteresseerden die mee willen werken, heeft het Leger des Heils nu al de mogelijkheid gecreëerd om mee te doen aan de collecte van 2023. Aanmelden kan via https://www.legerdesheils.nl/word-collectevrijwilliger.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button