Sport

Prachtige avond voor Zeemacht vrouwen

Advertentie:

Den Helder – De vrouwen van Zeemacht hebben het in de zaal geweldig gedaan tegen Hovocubo. Een grote achterstand werd omgebogen in een 5-3 overwinning.

Het team van trainer Mark de Jong begon slecht. Al na vier minuten kon Kayla van den Boomgaard twee keer scoren. De thuisploeg had in die periode weinig te vertellen en speelde vooral tegen zichzelf. Met rust stond het 0-3 en zag het er somber uit.

Zeemacht kwam echter als herboren uit de kleedkamer. Dit was direct te merken aan de uitstekende combinaties die er werden gemaakt. Er werd een enorme strijdlust getoond. Monica Scoles scoorde al snel. Hierna begon de motor te lopen en werd door Mish Carmelia de aansluitingstreffer gemaakt. Zeemacht ging met nog meer power spelen. Vrouw van de wedstrijd Wendy Holswilder scoorde in nog geen negen minuten tijd drie. De Jong: ”Een heerlijke avond voor mijn ploeg en dat geeft weer volop vertrouwen in de komende duels’’.

Drs Vijfje
Volgende week is de topper tegen concurrent Drs Vijfje in Groningen. ‘’Dat gaat heel lastig worden. Vandaag hebben we in de tweede helft laten zien hoe sterk wij voor de dag kunnen komen.’’

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button