Hollands KroonPolitiek

Inspreekuur Hollands Kroon gaat digitaal door

Anna Paulowna – De gemeente Hollands Kroon vergadert momenteel niet alleen digitaal, ook haar inwoners hebben de mogelijkheid om digitaal hun zegje te doen. De eerstvolgende raadsvergaderingen zijn donderdag 16 en 23 april en via de website van Hollands Kroon live te volgen. Het digitaal inspreekuur vindt zoals gewoonlijk voorafgaand de raadsvergaderingen plaats. In dit geval dinsdag 14 en 21 april en begint om 20.00 uur.

De gemeenteraad van Hollands Kroon vindt het belangrijk de mening van de eigen inwoners te blijven horen. Voor de coronacrisis was het gebruikelijk om op de dinsdag in de week van een raadsvergadering een inspreekuur te hebben. Fysiek is dit momenteel onmogelijk vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

De gemeente biedt een andere mogelijkheid. Belangstellenden kunnen digitaal inspreken en precies dezelfde stappen via de website van Hollands Kroon nemen als bij het fysiek inspreken. Is het om organisatorische of technische omstandigheden niet mogelijk om digitaal in te spreken, dan kan de inspreekbijdrage ook schriftelijk worden ingestuurd. Mocht het wel lukken om de stappen op de website te doorlopen, neemt de griffie contact op om te bespreken hoe het inspreken nu in zijn werk gaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button