Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Paasprogrammering Regio Noordkop TV

Advertentie:

Regio Noordkop – Tijdens de Paasdagen zijn op Regio Noordkop TV enkele speciale uitzendingen te zien. Zo maken we een start met onze serie “Cultuur in de Kop”, waarin we beginnen met rondleidingen door musea. Verder duiken we in het omroeparchief en zijn er weer nieuwe miniconcerten te zien.

In de museumserie krijgt de kijker een mooie rondleiding door een van de musea in de regio. Nu alle musea verplicht gesloten zijn is dit toch een leuke manier om even wat cultuur op te snuiven. Het eerste museum dat voorbijkomt is het Reddingmuseum. Met de dames van Blitzz zijn onlangs twee miniconcerten opgenomen, waarvan deel 1 tijdens de Pasen is te zien. Ook Lars Groenink & Friends hebben weer een nieuw concert opgenomen dat komend weekeinde in première gaat.

Tussendoor duikt Regio Noordkop het archief in, zodat de inwoners van de Noordkop kunnen genieten van beelden van evenementen die deze zomer niet doorgaan. Denk aan Julianapop, de Springfair Julianadorp, het Historisch Weekend, Zomerdromen en meer. Na de pasen worden de speciale uitzendingen overigens gewoon voortgezet, waarbij ook de goochelshow van Mister Geraldi nog enkele keren te zien zal zijn.

TV-programmering Pasen:
09.00 Rondleiding Reddingmuseum
10.00 Muziekclips
11.00 Archief Dag van de Muziek
12.00 Blitzz miniconcert deel 1
13.00 Archief Historisch Weekend
14.00 Muziekclips NL
15.00 Rondleiding Reddingmuseum
16.00 Team Ouderentour miniconcert
17.00 Archief Regio Noordkop TV
18.00 Blitzz miniconcert deel 1
19.00 Archief Julianapop
20.00 Team Ouderentour miniconcert
21.00 Rondleiding Reddingmuseum
22.00 Muziekclips
23.00 Archief Julianapop

Vanavond (Goede Vrijdag) is om 19.00 en 21.00 uur de speciale kerkdienst te zien van de gezamenlijke kerken van Wieringen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button