Den Helder

Rotary schenkt 150 paaspakketten aan de Voedselbank

Den Helder – Het is al een jaarlijkse traditie, maar dit jaar nog meer nodig! De Rotary Club Den Helder verzorgt rond Pasen elk jaar Paaspakketten voor de cliënten van de Voedselbank, zodat ook zij extra fijne dagen kunnen hebben.

Nu, in deze voor iedereen moeilijke tijd, is het nog meer nodig om ervoor te zorgen dat de Voedselbank geen “nee” hoeft te verkopen aan haar cliënten. Reden voor de Rotary Club Den Helder om, met hulp van Budget Food uit Julianadorp, dit jaar wat extra te doen in het aantal Paaspakketten en de inhoud ervan.

Op de foto overhandigt Willem Fritzemeijer van de Rotary Club Den Helder de pakketten symbolisch aan Nico Bais, de voorzitter van de Helderse Voedselbank.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button