Hollands KroonPolitiek

Technische storing informatiesessie Wieringerhoek

Anna Paulowna – Tijdens de live-uitzending van de informatiesessie over de NRD Wieringerhoek, die donderdag 9 april te volgen zou zijn op de website van gemeente Hollands Kroon, hebben technische storingen roet in het eten gegooid. Beeld was wel te zien, maar het geluid liet het afweten.

“We zijn hard aan het werk om de oplossing hiervoor te vinden”, aldus een medewerker van de griffie van Hollands Kroon. De verwachting is dat de informatiesessie op korte termijn toch te zien zal zijn via de website van de gemeente om op die manier toch de inwoners zo goed mogelijk te kunnen informeren over de NRD Wieringerhoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button