112

Geluidsoverlast leidt tot mishandeling, verzet en inbeslagname apparatuur

Den Helder – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de handen vol gehad aan het beëindigen van geluidsoverlast op de Kanaalweg in Den Helder. Meldingen van diverse buurtbewoners kwamen binnen bij de meldkamer. Om 01.00 uur werd de overlast voor de eerste keer door de politie zelf geconstateerd.

Op aanbellen en hard aankloppen werd niet opengedaan. Wel werd geconstateerd dat de geluidsoverlast, bestaande uit luide muziek en schreeuwen, stopte. Om 02.00 uur werden wederom meldingen van geluidsoverlast gedaan en gingen agenten wederom aan de bel. Weer werd niet opengedaan, waarop de politie de voordeur forceerde. Om de overlast blijven te doen stoppen werd de geluidsapparatuur in beslag genomen.

De bewoner, een 20-jarige man uit Den Helder, was het niet eens met de inbeslagname en verzette zich hiertegen. Hierbij werden twee agenten mishandeld. De bewoner is aangehouden.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: