112

Geluidsoverlast leidt tot mishandeling, verzet en inbeslagname apparatuur

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de handen vol gehad aan het beëindigen van geluidsoverlast op de Kanaalweg in Den Helder. Meldingen van diverse buurtbewoners kwamen binnen bij de meldkamer. Om 01.00 uur werd de overlast voor de eerste keer door de politie zelf geconstateerd.

Op aanbellen en hard aankloppen werd niet opengedaan. Wel werd geconstateerd dat de geluidsoverlast, bestaande uit luide muziek en schreeuwen, stopte. Om 02.00 uur werden wederom meldingen van geluidsoverlast gedaan en gingen agenten wederom aan de bel. Weer werd niet opengedaan, waarop de politie de voordeur forceerde. Om de overlast blijven te doen stoppen werd de geluidsapparatuur in beslag genomen.

De bewoner, een 20-jarige man uit Den Helder, was het niet eens met de inbeslagname en verzette zich hiertegen. Hierbij werden twee agenten mishandeld. De bewoner is aangehouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button