Noord-Holland

Webinars over eetstoornissen en autisme door GGZ

Kop van Noord-Holland – GGZ Noord-Holland-Noord houdt binnenkort een aantal gratis webinars over mentale gezondheid. Hoe is het te zien wanneer het wat minder gaat met iemand? Welke behandelmogelijkheden zijn er? Hoe kun je iemand in je omgeving het beste ondersteunen?

Recentelijk is er veel aandacht voor de toename van het aantal eetstoornissen bij jongeren. Ook wordt steeds vaker autisme vastgesteld. Komende tijd worden er door GGZ Noord-Holland-Noord drie webinars over deze onderwerpen georganiseerd. Tijdens de webinars vertelt een hulpverlener van GGZ NHN meer over het onderwerp en een ervaringsdeskundige legt uit wat voor hem of haar geholpen heeft.

Data en aanmelden
Webinar eetstoornissen bij kinderen en jongeren – di 13 april 19.30-20.45uur
Webinar autisme bij kinderen en jongeren – di 11 mei 19.30-20.45uur
Webinar autisme bij volwassenen – di 1 juni 19.30-20.45uur

Aanmelden is mogelijk via www.ggz-nhn.nl/webinars

Na aanmelding krijgen deelnemers via e-mail een link van ons toegestuurd om de livestream te volgen. Tijdens het webinar is er een livechat waarin vragen gesteld kunnen worden.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button