Den HelderUitgaan

Helderse band ‘De Bende’ speelt in het Dorpshuis van Huisduinen

Advertentie:

Huisduinen – De Helderse band ‘De Bende’ verzorgt zondag 7 mei een concert in het Dorpshuis. De band maakte op 2 oktober ook al zijn opwachting op het 60’s Festival.

De Bende is een groep muzikale vrienden uit Den Helder, die elkaar gevonden hebben in de blues, R&B, classic rock en meer muziekgenres; als het maar groovet, rockt en swingt. De band bestaat uit zanger en bassist Wolf Kammer, Fred Weerman, die de trommels en bekkens bewerkt en Gerard Hoekmeijer, die orgelt, piano pingelt, zingt en af en toe naar de mondharmonica grijpt. Peter ‘Blues Boy’ Eckhardt is de snarenplukker van dienst, die met groot plezier zijn helden – zoals daar zijn of waren: J. Hendrix, B.B., F. en A. King, R. Gallagher en C. Santana – eer betoont.

De Bende speelt met passie en plezier en trapt om 14:30 uur af in het Dorpshuis. Het is lente en de verwachting is dan ook dat het prachtig weer wordt. Ter verhoging van de feestvreugde is de toegang gratis. Het Dorpshuis opent haar poorten om 14:00 uur.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button