Den HelderUitgaan

Hemelvaart Braderie bij De Draaikolk

Den Helder – Het jaar 2023 staat bij Sport- en Zalencentrum De Draaikolk in het kader van het 50-jarig jubileum. Dat is voor hen reden om op 18 mei in samenwerking met Flip Kos Markten de jaarlijkse Hemelvaart Braderie weer op te pakken.

De markt zal gesitueerd zijn rondom de locatie van De Draaikolk. Buiten op de markt zullen bezoekers en verkopers entertainment voorbij zien komen in de vorm van straat theater door Renaissance Theatergroep. In de sportzaal zal een kinderplein worden opgebouwd met springkussens en kinderentertainment.

Ook zal er op de markt muziek voorbij komen van een dweilorkest en brassband, waaronder NewBorn The Next Generation. Op deze wijze zal er een gezellige ambiance gecreëerd worden waarbij bezoekers voldoende aanbod krijgen om deze braderie te komen bezoeken.

Contact
De Hemelvaart Braderie start om 10:00 uur en zal rond 17:00 uur eindigen. Rondom De Draaikolk is voldoende pakeergelegenheid. Er is nog plek voor kraamhouders. Zij kunnen voor meer informatie contact opnemen met 50jaar@dedraaikolk.com

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button