Hollands Kroon

Motorrijder moet naar Zwolle maar eindigt in Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Wijkagent Bas Dirkmaat keek wel even vreemd op toen een doorweekte en verdwaalde motorrijder bij het politiebureau in Wieringerwerf voor de deur stond.

De man (journalist voor een motorblad) kwam uit Brussel en had een afspraak in Zwolle. Door navigatieproblemen stond hij in Wieringerwerf en was nu uiteraard veel te laat voor zijn afspraak.

De politie heeft de man wat laten doorwarmen en koffie gegeven. Uiteraard mocht hij ook een kijkje nemen bij de politiemotor. Misschien toch nog een leuk stukje voor zijn blad.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Het is opvallend om te zien hoe vreselijk machteloos de moderne mens wordt wanneer zijn telefoon of navigatie het begeeft. Hoe moet dat gaan in tijden dat je flexibiliteit als mens een keer echt op de proef wordt gesteld zoals in tijden van schaarste wanneer je niet meer kunt googelen of bv iets eetbaar is in de natuur. Onderweg zijn naar Zwolle en in de Noordkop belanden heeft ook een voordeel, het schept kansen op nieuwe ontmoetingen (soms met koffie zelfs…) en je hebt links en rechts weidse vergezichten natuurlijk. Geen verkeersborden meer kunnen lezen heeft dus toch zo zijn voordelen want zo kom je onverwacht op de mooiste plekjes uit! Ik rij zelf op mijn motor trouwens nog steeds volledig zonder navigatie rond en doe alles nog uit mijn hoofd en dat gaat goed totdat ik door een met regelmaat onbedwingbare polsbeweging van mijn rechterhand moet gaan oppassen dat ik niet ga vliegen. Wat is het toch een heerlijk gevoel dat een grijsaard op een motor niet onderdoet voor een jonkie.

Wellicht ook interessant

Back to top button