JeugdSport

Finaledag schoolvoetbal spannend en met een heerlijk zonnetje

Advertentie:

Den Helder – De finaledag voor het schoolvoetbal stond woensdagmiddag op het programma. Na het stormachtige weer van de dag ervoor was er nog wel een vervelend windje, gelukkig maakte het zonnetje veel goed. Vanaf twaalf uur speelden de meisjes uit de onderbouw en de bovenbouw op de velden van FC Den Helder. De jongens begonnen later omdat er anders niet genoeg velden beschikbaar zouden zijn.

De winnende finalisten van de onderbouw De Prinses Margrietschool 4 (DHfoto)

Bij de meisjes bovenbouw wonnen de meiden van De Hofstee 2 na strafschoppen de spannende finale. Een enkel traantje bij de tegenstander, De Fontein 2, maar een heerlijke ontlading bij de winnaars. Bij de onderbouw wonnen de meiden van de Prinses Margrietschool 4 van de Lichtlijn 4, hier hoefden geen strafschoppen aan te pas te komen. De nummers 1 en 2 van de boven- en onderbouw gaan door naar de regionale finales.

Hierna begonnen de wedstrijden van de jongens onder- en bovenbouw . Bij onderbouw waren ook enkele gemengde teams die meededen. Totaal deden zo’n 1268 jeugdigen mee aan deze editie van het schoolvoetbal toernooi. Op de finale dag kwamen 615 leerlingen in actie. Voor iedere deelnemer was er een speciale schoolvoetbal medaille.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button