JeugdSport

Gratis streetcuptoernooi bij Palm Beach

Advertentie:

Julianadorp – Kinderen in de leeftijd tot 16 jaar kunnen zondag 28 april gratis deelnemen aan een voetbaltoernooitje bij restaurant Palm Beach in Julianadorp. Het betreft een 2 tegen 2 streetcuptoernooi in verschillende leeftijdscategorieën.

“Inschrijven kan in teams van twee en is helemaal gratis”, laat Tommy Calderon van Palm Beach weten. “Het vindt plaats op ons terras en er is ook een speeltuintje voor de kinderen en ze krijgen wat te eten en te drinken. Iedereen kan meedoen, het is heel laagdrempelig en de bedoeling is gewoon een leuke voetbaldag voor de kids.”

De organisatie is mede in handen van de Hattrick Football Academy en het toernooi begint om 10.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar hattrickfootballacademy@gmail.com onder vermelding van de namen en leeftijden van de teamleden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button