Sport

Volleybalteams MBSOV naderen ontknoping van competitie

Advertentie:

Den Helder – De volleybalteams van MBSOV speelden vrijdag 5 april hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Vele teams gingen met de volle buit aan de haal. Met nog één wedstrijd te gaan nadert de competitie haar ontknoping.

Het was vrijdag weer een behoorlijk spannende, en voor de meeste teams succesvolle avond in de sporthal van Scholen aan Zee. Damesteams MB1, MB2 en Dames 2 begonnen om 19:00 uur aan hun wedstrijd. Meisjesteam MB1 won met 3-1 van Alvoco uit Alkmaar, waardoor ze de derde plek in de competitie bezetten. Meisjesteam MB2 won met 4-0 van Polisport, waardoor de ploeg uit Den Helder vijfde staat. Ook Dames 2 boekte succes: het won zeer overtuigend met 4-0 van Alvoco en staat nu op een mooie vierde plaats. Al deze teams spelen 13 april nog één laatste wedstrijd.

Om 21:00 uur mocht Dames 1 van MBSOV tegen Compaen opdraven in de promotieklasse. Compaen uit Oostzaan is een geduchte tegenstander en dat was nu ook zichtbaar. MBSOV verloor met 3-1 (de sets eindigden in 13-25, 25-23,17-25 en 22-25) en staat met nog één wedstrijd te gaan zevende in de competitie. Het belooft een spannende slotdag te worden, want alle teams in de competitie zitten nog erg dicht bij elkaar. Trainer/coach Martijn Cusell: “Als we vierde worden, dan kunnen we nog spelen voor promotie. We zijn dan nog wel erg afhankelijk van de teams boven ons en moeten de laatste wedstrijd met 4-0 winnen. Een behoorlijke opgave, maar ze gaan ervoor!” De laatste wedstrijd wordt 13 april gespeeld tegen de nummer negen in de competitie, VV Amsterdam.

Heren winnen ruim
Heren 1 van MBSOV was weer ouderwets op dreef. Kroefi werd met 4-0 verslagen en kon weer teleurgesteld naar Assendelft terugrijden. De heren van MBSOV staan nu op de eerste plaats. De laatste wedstrijd is op 13 april in een derby tegen VCJ uit Julianadorp, dat tiende staat. Zo wordt de competitie besloten met een derby in de derde klasse A competitie.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button