Hollands KroonVideoZakelijk

Drive-thru restaurant in de Wieringermeer (video)

Advertentie:

Middenmeer – Je moet wat als ondernemer, dachten Han en Saskia Lammers van PUUR groenten. Door alle coronamatregelen kunnen zij niet meer leveren aan hun afnemers en restaurants.

Zoals zoveel ondernemers moesten ook zij wat bedenken om het hoofd boven water te houden. Zij organiseerden dit weekend, samen met vijf andere ondernemingen, een Drive-thru restaurant. Met de auto langs verschillende stalletjes om een doos te vullen met allerlei warme of koude gerechten. Leuk (en lekker) om later onderweg als een soort picknick op te eten of gewoon om mee naar huis te nemen.

Een succes was het zeker. Op een gegeven moment stonden er tientallen auto’s langs de Kolhornerweg om het nieuwe concept te proberen. Ook de andere ondernemers waren enthousiast. Zij hadden dit ook nog nooit in deze vorm meegemaakt.

Of er een vervolg komt kon Han Lammers nog niet vertellen. “Op 1 juni gaat de horeca weer gedeeltelijk open, dus dan komen er mondjesmaat wel weer bestellingen binnen. Maar je weet het nooit, misschien wel of in een andere vorm.”

De drive-thru is ook op zondag 10 mei (Moederdag) van 16.00 tot 19.00 uur geopend.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button