Den Helder

Nieuwe bestuursleden voor Aquacentrum Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Stichting Aquacentrum Den Helder, exploitant van zwembad “Het Heersdiep”, heeft per 1 juni 2021 twee nieuwe bestuursleden, Bart Koopman en Hans Hesselink. Met de komst van beide bestuursleden is het nieuwe bestuur van de stichting compleet, nadat de heren Kees Vermeij en Martin Bethlehem waren gestopt als algemeen bestuurslid.

Voorzitter Jelle Wieling is buitengewoon verheugd over de komst van de nieuwe bestuursleden. Beide heren hebben veel bestuurlijke ervaring en zijn echte bruggenbouwers. Het is van belang dat Stichting Aquacentrum Den Helder een stevig bestuur heeft. Met ingang van 1 juni 2021 nemen de twee nieuwe bestuursleden zitting in het bestuur als algemeen bestuurslid. De stichting verwelkomt de nieuwe bestuursleden van harte, onder dankzegging aan de heren Vermeij en Bethlehem voor hun inzet en werkzaamheden voor het zwembad.

Bestuursleden
Bart Koopman, woonachtig in Julianadorp, werkt momenteel bij Damen Shipyards in Den Helder als operations manager en heeft daarbij ook de salesactiviteiten onder zijn hoede. Bart heeft een technische opleiding en achtergrond. In het verleden zat Bart in het bestuur van een VVE en de scouting. Naast zijn werk is Bart ook een fanatiek zwemmer en heeft hij in het verleden deelgenomen aan de zwemtocht Den Helder – Texel. Hij is regelmatig te vinden in het zwembad waar hij geniet van het zwemmen.

Hans Hesselink, geboren en getogen in Den Helder, werkt al 20 jaar in de sport als manager, adviseur en projectleider bij Alkmaar Sport en dochter Holland Sport. Deze bedrijven helpen gemeenten in Noord-Holland bij de uitvoering van sport en bewegen en de exploitatie van sportaccommodaties. Ervaring als bestuurder heeft hij opgedaan als voorzitter van zaalvoetbalvereniging WHVB en bij FC Den Helder heeft hij bijna 9 jaar deel uitgemaakt van het bestuur als penningmeester en voorzitter.

Stichting Aquacentrum Den Helder is verantwoordelijk voor het exploiteren van zwembad Het Heersdiep in Den Helder en verzorgd tevens het onderhoud aan het gebouw en het omliggende terrein.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button