Den HelderZakelijk

ABN AMRO sluit ook het laatste kantoor in Den Helder

Den Helder – Het ABN AMRO kantoor in Den Helder, aan het Koningsplein 4, sluit per 8 juli 2022. Daarmee verdwijnt de bank volledig uit Den Helder. De aanleiding is volgens de bank het feit dat steeds meer mensen gebruik maken van digitale bankdiensten. Een bankkantoor bezoeken is steeds minder noodzakelijk en daardoor neemt het aantal bezoekers al jaren af.

ABN AMRO sluit het kantoor in Den Helder en daarvoor in de plaats komen Financiële zorgcoaches. De bank gaat zich meer richten op de digitale dienstverlening en biedt klanten die dat willen hulp en begeleiding bij online bankieren. De komende jaren investeert de bank in de verdere ontwikkeling van de digitale dienstverlening.

Online bankieren is voor klanten van ABN AMRO steeds gemakkelijker en laagdrempeliger. Wel zijn er nog klanten die behoefte hebben aan ondersteuning. Om online bankieren ook voor hen toegankelijk te maken en de afstand tot de bank kleiner te maken, biedt ABN AMRO hulp en begeleiding in de vorm van hulpvideo’s, gratis cursussen en de financiële zorgcoaches.

Zorgcoaches
De Financiële zorgcoaches van ABN AMRO zijn de spil van de dienstverlening aan klanten die digitaal minder vaardig zijn of extra ondersteuning nodig hebben. De Financiële zorgcoach helpt klanten in de eigen omgeving of (eventueel) op locatie. Bijvoorbeeld bij het leren omgaan met Internet Bankieren en de ABN AMRO app, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven bankieren. Klanten die daar behoefte aan hebben, kunnen ondersteuning krijgen bij het nemen van financiële beslissingen of het praktisch organiseren van bankzaken. De Financiële zorgcoach in Den Helder en omgeving is te bereiken via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO (0900 – 0024 – gebruikelijke belkosten).

Klanten die vragen hebben over hun bankzaken en er op de website van ABN AMRO niet uitkomen, kunnen telefonisch contact opnemen via 0900 – 0024 (gebruikelijke belkosten). Medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. ABN AMRO klanten kunnen geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Ik blijf het treurig vinden. De kosten van een bankrekening gaan jaarlijks omhoog terwijl je er steeds minder voor terugkrijgt. Sommige zaken bespreek je liever face2face met een bankmedewerker.

Back to top button
%d bloggers liken dit: