Den HelderOverige

Beursvloer Helderse Uitdaging leidt tot resultaten

Advertentie:

Den Helder – De Beursvloer van de Helderse Uitdaging heeft haar eerste vruchten afgeworpen. De bijeenkomst waar bedrijven en organisaties elkaar met gesloten beurs kunnen helpen leidde tot een aantal matches. Team Sportservice organiseerde een uitje voor Vakantiezorgvilla De Gouden Zon en Oleahof Uitvaartzorg gaf Buurthuis ELTO twee bloemschalen om het nabijgelegen hofje op te fleuren.

Vakantiezorgvilla De Gouden Zon verzorgt uitjes voor kinderen met een ernstige ziekte. Logeren met het hele gezin, ontspannen, bijkomen en nieuwe kracht opdoen. Ook zijn er leuke activiteiten. In de meivakantie organiseerde de zorgvilla een uitje bij De KlimVallei en daar was nog begeleiding voor nodig. Team Sportservice Den Helder sprong in de bres en ging mee klimmen en hielpen de kinderen.

Buurthuis Elto wilde het Jan Hendrik Smit Hofje opfleuren en uit onverwachte hoek kwam Oleahof met twee mooie zuilen met schalen op de proppen. Edger van der Laan kwam de bloembakken persoonlijk langs brengen. Begeleidster Daisy en cliënt Gijs hebben de schalen opgeleukt met mooie planten: Heavenly Blue, campanula en de door Gijs opgekweekte klaprozen, petunia’s en zinnia’s. Buurthuis Elto is er bijzonder blij mee. Het Jan Hendrik Smit Hofje staat er weer vrolijk bij!

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button