UitgaanVideo

Video: Gezellige sfeer op zonovergoten jaarmarkt in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – Het was vrijdag lekker vertoeven op de jaarmarkt tijdens de Hippofeestweek die elk jaar rond Hemelvaartsdag wordt gehouden. Lekker struinen over de markt, gezellig kletsen met een toevallig tegenkomende bekende en de kinderen konden zich vermaken op de kermis.

De kooplieden hadden een groot assortiment aan artikelen en ook voor de innerlijke mens was gezorgd. Zo waren er plantjes, brocanterie, haarklemmen, kleding, kaas, wafels, loempia’s, ijs, chocolade en speelgoed. De markt trok een behoorlijk aantal bezoekers die niet alleen uit de buurt kwamen, maar ook veel Duitsers waren op de markt afgekomen.

De stemming zat er mede door het dweilorkest ‘De Zwabbers” uit Den Helder goed in. Zij stonden op verschillende plaatsen op de markt om een gezellig deuntje ten gehore te brengen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button