Den Helder

Gratis tompoezen voor Helderse mantelzorgers

Den Helder – Honderd mantelzorgers in de gemeente Den Helder ontvangen vanaf woensdag 10 juni een waardebon voor vier tompoezen van bakkerij Dunselman in Den Helder. Het is een presentje vanuit Rotary Den Helder-Julianadorp, die hiermee mantelzorgers een hart onder de riem wil steken. Het Mantelzorgcentrum wees de Rotary op deze groep, die het tijdens de coronacrisis zwaar te verduren heeft.

De 100 mantelzorgers die het presentje ontvangen, staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum. Zij kunnen het presentje vanaf vrijdag in hun brievenbus verwachten. Remko Ybema, voorzitter van Rotary Den Helder-Julianadorp, bedankt alle mantelzorgers voor hun belangrijke werk in een persoonlijke brief: “Jij bent onmisbaar voor onze samenleving. Wij vinden dat jij wel even in het zonnetje mag worden gezet.”

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers te ondersteunen zodat zij de zorg kunnen geven en daar zelf gezond bij blijven. Mantelzorgers die nog niet staan ingeschreven bij het Mantelzorgcentrum, kunnen zich aanmelden op de website: www.mantelzorgcentrum.nl/aanmelden

Rotaryclub Den Helder-Julianadorp zet zich in voor milieu-duurzaamheid en organiseert activiteiten en lezingen gericht op een duurzaam leven. Zij verwerven op diverse manieren middelen om instellingen en goede doelen te ondersteunen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button