Den HelderJeugd

Rabobank GameDay Lockdown edition

Adverentie

Den Helder – Rabobank GameDay ‘Lockdown edition’; een programma met online activiteiten en museum/pop-up stores op het gebied van gamen, sport en techniek van 4 juli tot 16 augustus. Met dit initiatief vanuit het Helders Perspectief zorgen zij ervoor dat deze zomervakantie er altijd wat te doen valt! Let op: reserveren is verplicht en kan vanaf 20 juni via game-day.nl.

In het programma van Rabobank GameDay Lockdown edition worden online en onsite onderdelen gecombineerd. Zo organiseren ze een online FIFA toernooi. De beste spelers ontmoeten elkaar (met gepaste afstand) onsite in de Rabobank GameDay Dome op Spoorstraat 56 in de binnenstad van Den Helder. De finale van het FIFA toernooi vindt plaats op 15 augustus in de Variopoolzaal in theater de Kampanje. Wedstrijden worden live gestreamd, zodat heel Nederland vanuit huis kan meekijken.

Andere games die recreatief of in competitieverband worden aangeboden zijn: NBA 2K, F1racing, Mario kart, Fortnite, PUBG, Call of Duty Warzone, Counter Strike, Rainbow Six Siege. Eigenlijk alle populaire titels van dit moment. Sport bieden zij bijvoorbeeld aan in de vorm van TeqBall. De skillgame die iedere profvoetballer speelt om zijn of haar techniek te ontwikkelen. Ook hiervoor geldt dat je mee kan doen aan een toernooi met de finale op 15 augustus. Andere sportactiviteiten zijn: Online wielrennen verzorgt door de Tour de Lasalle, Smartbasket challenge verzorgt door de Den Helder Suns, Chase Tag, Subsoccer, voetvolley en Playfinity smartball.Techniek bieden wij onder anderen aan in de vorm van Robot Games. Op afstand bestuurbare metalen vechtrobots. Bouw je eigen robot en ga de strijd aan in de Dutch Robot Games Arena en nog veel meer leuks.

Rabobank GameDay Lockdown edition kent een andere invulling dan het evenement dat de voorbijgaande jaren op Willemsoord heeft plaatsgevonden. De activiteiten die volgens de noodverordening zijn toegestaan zijn verspreid over Den Helder en vinden plaats op daarvoor toegestane locaties. Wij volgen de Corona richtlijnen van het RIVM voor musea en winkels. Het programma is direct afgestemd met de gemeente Den Helder en indirect met de veiligheidsregio. Gedurende de uitvoering van het programma is er structureel overleg tussen deze partijen om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen. Alles is onder voorwaarde, bij stijging van besmettingen zullen wij passende maatregelen nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button