Hollands Kroon

Voorlezen op een corona-proof manier

Adverentie

Hollands Kroon – In deze tijd waar fysiek contact niet meer mogelijk is, hebben mensen toch behoefte aan een vorm van sociaal contact. Het is natuurlijk niet veilig om ergens langs te gaan voor een gesprek of om iets voor te lezen. Daarom komt Wonen Plus Welzijn met een speciale telefoonactie.

Lokale schrijvers en dichters hebben zich verenigd en zitten klaar om te bellen met mensen die dat zouden willen. Ze gaan een kort verhaal en/of gedicht voorlezen. Je kunt er de dag mee beginnen. Of er de nacht mee ingaan.

Er kan gekozen worden uit iets vrolijks/luchtigs of iets serieuzer en filosofischer. Wie interesse heeft kan een gratis abonnement nemen voor drie belsessies.

Aanmelden kan via Wonen Plus Welzijn, 0224-273140 of via de mail info@wonenpluswelzijn.nl
Vermelding wel even uw naam, woonplaats en telefoonnummer, wanneer: voorkeur voor dag, tijdstip en wat voor genre: luchtig of juist filosofisch.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button